Categoriën

HBM gereedschapswagen / werkbank

HBM gereedschapswagen / werkbank

  • € 989,95

Productcode

5266

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125660656

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5266

EAN

7435125660656

Productomschrijving

ële onderdelen.

De HBM Gereedschapswagen-Werkbank is een perfecte aanvulling op elke garage, werkplaats en kelder. Met deze mobiele werkstation, zorg je voor een optimaal gemak en doeltreffendheid bij het verrichten van klussen, het opbergen van gereedschap én materiële onderdelen. Het werkblad is gemaakt van duurzaam hout, waardoor je ervan uitgaat dat je er jaren lang plezier van gaat hebben. De 10 verschillende laden bieden meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van jouw gereedschap.

De gereedschapswagen is ook uitermate geschikt om aan te zetten als een eenvoudige werkbank. In combinatie met schroeven, nagels en andere klein materiaal, kun je hier onder andere plamuren, timmeren, schilderen en schuren. Daarnaast biedt het werkblad voldoende open plaats waar je jouw projecten kunt uitvoeren. Met de juiste kennis en de juiste materialen, kan deze gereedschapswagen transformeren in een waardevolle asset voor elke thuiswerker.

Kortom, het is een krachtige, gemakkelijk te bedienen en perfecte aansluiting op jouw gereedschap en materiële onderdelen. De HBM Gereedschapswagen-Werkbank is de perfecte oplossing voor thuis- en gelegenheidswerkers. Met zijn duurzame materiaal en veelzijdigheid, vormt hij een belangrijk onderdeel van een goed ingerichte en veilige werkplaats!