Categoriën

Gereedschapswagen / werkbank RVS 186cm

Gereedschapswagen / werkbank RVS 186cm

  • € 1.534,50

Productcode

5247

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125595538

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5247

EAN

7435125595538

Productomschrijving

Geen klus is te moeilijk voor deze luxe gereedschapswagen / werkbank. Met een totale lengte van 186 cm biedt de werkbank genoeg ruimte om aan al je projecten en plannen te werken. Deze RVS gereedschapswagen is met 10 laden en een open achterdeur de perfecte plek om al je gereedschap te organiseren. Daarnaast is het eveneens voorzien van een massief houten werkblad voor je projecten.

De werkbank is speciaal ontworpen voor zowel de veeleisende doe-het-zelver als de professional. In het robuuste frame is voldoende ruimte aanwezig voor een veilige montage van je gereedschap en is aanpasbaar aan jouw eisen. Met een laag gewicht van ongeveer 53kg is de werkbench eenvoudig te verplaatsen.

De RVS gereedschapswagen / werkbank heeft een extra lange levensduur en gemaakt van een hoogwaardig materiaal. Met de beschermende plaat is deze werkbank voorzien van een stevige beschermlaag. Met een modern ontwerp en verschillende kleure cominaties past deze werkbank in elke werkplaats of garage. Deze robuuste RVS gereedschapswagen biedt al jouw gereedschap een duurzame en comfortabele plaats.