Categoriën

GREENWORKS 40V 2Ah kruiwagen

GREENWORKS 40V 2Ah kruiwagen

  • € 769,95

Productcode

5189

Categorie

Kruiwagens

EAN

7435122182182

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Greenworks

Artikelcode

5189

EAN

7435122182182

Productomschrijving

llen

De GREENWORKS G-Max 40 volt 2Ah accu kruiwagen (artikelnummer G40GCK2) is compact, wendbaar en krachtig als je een kruiwagen nodig hebt. Het is uitgerust met een 2 Ah accu en oplader, waardoor de kruiwagen milieuvriendelijk en zeer zuinig is. Hij is 68 cm breed, wat betekent dat hij ideaal is voor het manoeuvreren tussen struiken en planten. Wat deze kruiwagen uniek maakt is dat hij een laadcapaciteit van maar liefst 100kg heeft, waardoor hij geschikt is voor het transport <zowel van puin als grind> naar de plek waar het gegoten wordt. De Greenworks G-Max 40V is ook geschikt voor een zachte ondergrond. Omdat hij voorzien is van zwenkwielen, is het uiterst wendbaar en flexibel in gebruik.

Deze G-Max 40V accu kruiwagen is uitgerust met diverse functies die het gebruik ervan vergemakkelijken. Hierondert zijn er een karrenframe met hoge sterkte, stevige plastic wielen met rubberprofielen en een comfortabele handgreep die je lange werkdagen in de tuin gemakkelijker maakt. Door het lichte gewicht is hij gemakkelijk te verplaatsen, maar tegelijkertijd stevig genoeg om jouw tuinwerkzaamheden te ondersteunen.

De GREENWORKS G-Max 40 volt 2Ah accu kruiwagen is compact en geschikt voor werkzaamheden in het tuinbouw gereedschap. Hij is uitgerust met een 2Ah accu en oplader, heeft een breedte van slechts 68cm en is geschikt voor het transport van materiaal naar de plek waar het gegoten wordt. Daarnaast is hij ook geschikt voor een zachte ondergrond en kan hij eenvoudig worden verplaatst en gemanoeuvreerd door de stevige wielen en comfortabele handgreep.