Categoriën

Engels wiel PROFI

Engels wiel PROFI

  • € 977,90

Productcode

13986

Categorie

Diversen

EAN

7435125062047

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13986

EAN

7435125062047

Productomschrijving

else wiel PROFI:

Het Engels wiel PROFI is ideaal voor iedereen die veel met plaatmetaal werkt. Dit handige hulpmiddel maakt het goed rendabel en het eindresultaat is professionaler. Met het Engels wiel PROFI wordt het onderhoud en restaureren van bijvoorbeeld een oldtimer efficiency geoptimaliseerd. De grote diameter van 24 cm draagt bij aan het eindresultaat en maakt het ook mogelijk de kracht harder bij te sturen.

Compleet met een stalen hamerhead is de constructie stevig en sterk; je kunt het Engels wiel PROFI makkelijk verplaatsen. Het wiel is licht, waardoor je bij het werken met plaatmateriaal met weinig energie hebt gemaakt vormen kunt maken, zoals een bolling of een holling. Bovendien heb je er geen last van lange startopbouwtijden.

Dit professionele Engels wiel is uitgerust met een afstelbare tiklocatie, waardoor je de afzonderlijke onderdelen altijd op de juiste manier kunt afstellen. Bovendien biedt het wiel comfort, doordat je er een vaste werksnelheid aan kunt houden. Je zult merken dat het maken van plaatmetaal eenvoudiger wordt met het Engels wiel PROFI.