Categoriën

HBM 20 mm PROFI borenslijper

HBM 20 mm PROFI borenslijper

  • € 1.022,95

Productcode

14003

Categorie

Slijpmachines

EAN

7435125578524

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14003

EAN

7435125578524

Productomschrijving

IBorenslijper :

De HBM 20 mm PROFI Borenslijper is een professionele energiezuinige slijpmachine die geschikt is voor het slijpen van HSS en hardmetaalspiraalboren. De slijpvoortgang en het resultaat van je spiraalboor worden verzekerd dankzij de speciaal gevoerde spantangen. Of je nu een doe-het-zelver of professional bent, je bent verzekerd van een betrouwbaar gereedschap met een verbluffend resultaat.

De boor kan gemakkelijk worden ingesteld met behulp van de 3-D instelbaarheid. Er zijn geen geheimen meer en je kunt de slijpdieselijke afstelling eenvoudig afremmen. De bijgeleverde extra slijpwielen maken variëren van slijpdiktes eenvoudig mogelijk. Daarnaast biedt de bronskop van de slijpmachine een uitstekende grip, voor meer stabiliteit bij het gebruik.

Met de slijper voldoe je aan alle Europese voorschriften, dankzij de stofcontrole voor een veilige installatie. De HBM 20mm PROFI omvat een koffer met bijbehorende accessoires en slijpwielen om je werk een professionaliteit mee te geven. Amateurs en professionals zullen allebei tevreden zijn met de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van de HBM 20 mm PROFI Borenslijper.