Categoriën

RODAC hakhamer

RODAC hakhamer

  • € 769,95

Productcode

4089

Categorie

Hakhamers

EAN

8717659119855

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4089

EAN

8717659119855

Productomschrijving

al luchtverbruik 5.8 l/sec

De RODAC Hakhamer is ontworpen en geproduceerd voor gebruik door professionals. Dit industrieel gebruik van het product is geoptimaliseerd met een ergonomisch vormgegeven handvat wat makkelijk in de hand ligt en is daarnaast speciaal ontworpen met een licht gewicht, zodat makkelijker te hanteren is. Ook de beitels zijn geschikt voor zware werkzaamheden en kunnen eenvoudig worden gewisseld door het beitelschacht van 12mm.

Daarnaast beschikt de RODAC Hakhamer ook over een slaglengte van 23.5mm en een pistondiameter van 35,6mm voor een hoge slagkracht om door dikkere materialen heen te boren. Bovendien is de luchtaansluiting van ¼" BSP om de luchttoevoer door de slang te kunnen regelen met minimale dikte van 10mm en een maximale luchtverbruik van 5.8 l/sec.

Kortom, de RODAC Hakhamer is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare industriële hakmachine. De hakmachine is ontworpen met een perfecte gewichtsverdeling waarmee u veilig en gemakkelijk verschillende materialen kunt boren. Met een snelle luchttoevoer kunt u de materialen op de meest efficiënte manier bewerken.