Categoriën

LUMAG trilplaat RP700PRO

LUMAG trilplaat RP700PRO

  • € 802,95

Productcode

3267

Categorie

Trilplaten

EAN

7435121956999

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

3267

EAN

7435121956999

Productomschrijving

or kleiner aannemers, loonwerkers, tuin aanleg, straatwerk, bodemverbeteringen, fietspaden en kleinere projecten rondom het huis.

De LUMAG trilplaat RP700PRO is een compacte trilplaat met een krachtige 6,5 pk Loncin-motor, wat bijdraagt aan een betere prestatie en een langere levensduur. Deze trilplaat is uitermate geschikt voor een groot aantal toepassingen zoals het verdichten van verschillende grondsoorten en materiaalsoorten, aantrillen van kleine oppervlakken straatwerk, aanleg van tuinen, bodemverbeteringen, fietspaden en projecten rondom het huis.

De trilplaat heeft een ergonomische grip, wat comfortabel werken mogelijk maakt. Daarnaast is de voorwaarts lopende trilplaat voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen en is deze uitgerust met een schokdempersysteem. De hoogwaardige, robuuste bouw, waar de trilplaat van is voorzien, garandeert een langere levensduur.

De LUMAG trilplaat RP700PRO is perfect geschikt voor zowel professionals als amateurs die kleinere projecten uitvoeren. Of het nu om het verdichten gaat, of om het aantrillen van straatwerk, deze trilplaat staat garant voor een nauwkeurig resultaat. De trilplaat is een must-have voor elke loonwerker, aannemer, tuin adiminnistrator of andere professionel; een echte must-have om te kunnen voldoen aan al hun bouwbehoeften.