Categoriën

LUMAG trilplaat RPi12

LUMAG trilplaat RPi12

  • € 933,90

Productcode

3269

Categorie

Trilplaten

EAN

4047424006672

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

3269

EAN

4047424006672

Productomschrijving

alt)oppervlakken.

De Lumag trilplaat RPi12 is een professionele en krachtige trilmachine die ideaal is voor kleinere bouwwerken zoals het aanleggen van opritten, terrassen en het afwerken en vervaardigen van samengestelde verhardingen. Deze voortreffelijke trilplaat maakt gebruik van innovatieve technologie voor een krachtige en effectieve verdichting van multifunctioneel grondstoffen. De machine bestaat uit een voortreffelijk ontworpen trilbord dat bedieners voortreffelijk comfort, stabiliteit en gebruiksgemak biedt.

De Lumag trilplaat RPi12 heeft een krachtige motor met een maximale behuizingsterkte van 3,3 kW. Hiermee kan de machine zowel zand als grind eenvoudig en efficiënt verdichten. Het trillen is instelbaar in 6 verschillende standen waardoor het maken van kleinere reparaties en aanpassingen aan verhardingen mogelijk is. Daarbij biedt het aantrillen in kleine gebieden een betere consistente kwaliteit dan op andere manieren.

De Lumag trilplaats RPi12 is een betrouwbare en stille trilmachine met een robuust stalen chassis en een groot verdichtingsgebied. Er is bovendien een afschakelsysteem voor meer veiligheid en er is een automatische rem voor het stoppen van de machine als de motor uitgeschakeld wordt. Ga naar artikeltotaal.nl voor deze betaalbare trilplaat met professionele kwaliteit en betrouwbaarheid.