Categoriën

LUMAG trilplaat RPi31DE

LUMAG trilplaat RPi31DE

  • € 3.074,50

Productcode

4838

Categorie

Trilplaten

EAN

7435121962983

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

4838

EAN

7435121962983

Productomschrijving

ervaren in zwaardere materiaalsoorten door de aanwezigheid van een robuust dieselmotor.

De LUMAG trilplaat RPi31D is een compacte, voorwaarts- en achterwaartslopende trilplaat, ideaal voor het verdichten van diverse grondsoorten en het aantrillen van straatwerk. Het gebruikersvriendelijke design maakt het mogelijk om precieze en diepe resultaten te behalen. Daarnaast heeft deze trilplaat een traploos regelbare voor- en achteruitinstelling, zodat u precies kunt instellen wat u nodig heeft.

De LUMAG trilplaat heeft een krachtige dieselmotor met een draaimoment van 12 Nm en een vermogen van 5,16 kW, waardoor het vooral erg geschikt is voor het verwerken van zwaardere materialen. Bovendien is het duale systeem van de trilplaat geschikt voor een verscheidenheid aan trillingsapplicaties, inclusief drukverdeling, betonafwerkingswerk en bevloering.

De LUMAG trilplaat RPi31D is het perfecte gereedschap voor een breed scala aan projecten, van klein tot middelgroot. Het is eenvoudig te bedienen en kan een geweldig resultaat geven waar u trots op kunt zijn. Door zijn kracht en kwaliteit is dit het ideale gereedschap om te gebruiken in de werkplaats of in zakelijke projecten.