Categoriën

LUMAG trilplaat VP60

LUMAG trilplaat VP60

  • € 680,90

Productcode

3266

Categorie

Trilplaten

EAN

7435121956982

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

3266

EAN

7435121956982

Productomschrijving

en) te manoeuvreren.

De LUMAG trilplaat VP60 is een ultracompacte trilplaat, die perfect geschikt is voor kleinere bouwwerkaangelegenheden. Dankzij een robuust en duurzaam ontwerp dat licht van gewicht is, is de trilplaat voor alle denkbare toepassingen aan te raden. De trilplaat wordt geleverd inclusief rubbermat en een transportwielenset, waardoor de trilplaat eenvoudig (door iemand alleen) te manoeuvreren is. Door zowel een handgreep aan de voor- als aan de achterzijde te plaatsen en de duwboom kantelbaar te maken, is de trilplaat zeer intuïtief te bedienen.

De LUMAG trilplaat VP60 heeft een vermogen van 3PK, waardoor het moeiteloos kleinere betonoppervlakken kan trillen. De trilplaat heeft een maksimale trilfrequentie van 21.000 trillingen per minuut, perfect voor kleinere bouwprojecten. Het aanwezige stofafzuigsysteem zorgt voor een stofvrije werkomgeving. De trilplaat is uitgerust met een stevige rubber rollen waardoor hij ook ideaal is voor het trillen van grind of gras.

Kortom, de LUMAG trilplaat VP60 is een licht en compact gereedschap dat geschikt is voor het trillen van diverse verschillende ondergronden op kleiner formaat projecten. Met een robuust ontwerp, een hoog vermogen en een hoge trilfrequentie is de trilplaat de perfecte oplossing voor elke bouwwerkaanleg.