Categoriën

HBM 8 laden DeLUXE PROFI gereedschapskast voor werkplaatsinrichting

HBM 8 laden DeLUXE PROFI gereedschapskast voor werkplaatsinrichting

  • € 692,95

Productcode

13751

Categorie

Gereedschapskasten

EAN

7435125697607

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13751

EAN

7435125697607

Productomschrijving

.

Deze HBM 8 laden DeLUXE PROFI gereedschapskast combineert gebruiksvriendelijkheid met stijl. Het is een uitgebreide en flexibele oplossing voor werkplaatsen. De serie DeLUXE PROFI kasten biedt een hoge kwaliteit, duurzaamheid en een stijlvol design. De kast is gemaakt van sterke staalplaat door middel van laserbewerking. De kast heeft 8 lades met een laadvermogen van acht kilogram per lade.

De kast heeft handige ruimtes voor opslag van gereedschap en andere apparatuur. Daarnaast is er stevig gereedschapsmateriaal bij de kast, waaronder een aluminium ladebooster, een handgreep en een stevige lagerschommel. Met deze ruimte en functionaliteit biedt de DeLUXE PROFI-kast een compleet ontwerp voor uw werkplaatsinrichting.

Het ontwerp van de DeLUXE PROFI gereedschapskast is geschikt voor ieder type werkplaats. Met het modulaire systeem kunt u de kast eenvoudig configureren en aanpassen aan uw specifieke behoeften. Daarnaast is de kast gemakkelijk te verplaatsen met de gemonteerde wielen. Kortom, de DeLUXE PROFI gereedschapskast biedt vele mogelijkheden voor ruimtebesparende en efficiente opslag van uw gereedschap en materiaal.