Categoriën

Aanhangwagenkoppeling Rockinger

Aanhangwagenkoppeling Rockinger

  • € 769,95

Productcode

2506

Categorie

Koppelingen

EAN

7435121879861

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Huismerk

Artikelcode

2506

EAN

7435121879861

Productomschrijving

De Aanhangwagenkoppeling Rockinger is een krachtige koophandgreep met automatisch omhoog. De robuuste constructie met het gatenspatroon van 140x80mm zorgt ervoor dat deze koophandgreep extra veel kracht kan verdragen. Deze koophandgreep is uitgerust met 4 gaten M16 voor extra stevigheid. Deze originele aanhangwagenkoppeling is compatibel met de meeste type aanhangers maar heeft ook een speciale knipgedeeltemontage, waardoor het product geschikt is voor verschillende toepassingen. De Aanhangwagenkoppeling Rockinger is daarom een ideale aanhangwagenkoppeling voor het herstellen of vervangen van bestaande aanhangers.

Het hoogwaardige materiaal van deze aanhangwagenkoppeling maakt hem een uitstekend product voor consumenten en geschikt voor beide langdurig gebruik en karwei’s die geïmproviseerd moeten worden. De Rockinger is ook gemakkelijk te installeren. De aanhangwagenkoppeling komt met een speciale stalen haak waarmee de koophandgreep aan de aanhanger kan worden bevestigd en kan vervolgens klaar zijn voor gebruik.

Alles bij elkaar is de Aanhangwagenkoppeling Rockinger een kwalitatief hoogwaardige koophandgreep met extra veel kracht en een gatenspatroon van 140x80mm. Het product is duurzaam en geschikt voor diverse toepassingen door de speciale knipgedeeltemontage, waardoor deze aanhangwagenkoppeling een goede optie is om kleine of grote aanhangwagen herstelwerkzaamheden uit te voeren.