Categoriën

HBM 2200 Watt PROFI cirkelzaagtafel met roltafel

HBM 2200 Watt PROFI cirkelzaagtafel met roltafel

  • € 1.407,94

Productcode

14089

Categorie

Gereedschapspecialist

EAN

7435125661660

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14089

EAN

7435125661660

Productomschrijving

l wegduwen en kun je dezelfde precisie bereiken op verschillende hoogtes voor lengtesnijdenDe HBM 2200 Watt PROFI Cirkelzaagtafel is een echte aanrader voor de professionele gereedschapsliefhebber. De tafel is uitgerust met een 2200W motor voor maximale snijkracht. De zaagblad is afstelbaar tot 45 graden om te zorgen voor precisie bij zowel binnen- als buitenbochten. De push-stick maakt het eenvoudig om snijden veilig uit te voeren.De roltafel met tafelverbreding en -verlenging zorgt ervoor dat grote platen op de juiste maat gezaagd kunnen worden. Deze cirkelzaagtafel heeft een solide en stevige constructie. Daarnaast heeft deze professionele cirkelzaag een aantal hoogwaardige functies die je niet mag missen.

Met de HBM 2200 Watt PROFI Cirkelzaagtafel kun je als professionele gereedschapsliefhebber diverse klussen aan. Deze professionele cirkelzaag, voorzien van een 2200W motor, is sterk en betrouwbaar. Het zaagblad is afstelbaar tot 45 graden, wat zorgt voor precisie bij binnen- en buitenbochten. Met de push-stick is het eenvoudig om met veiligheid te werken.

De roltafel met tafelverbreding en -verlenging garandeert grote platen op de juiste maat te snijden. Het aantrekken en instellen van de tafel, handgrepen en knoppen is eenvoudig te realiseren. Je kunt verschillende hoogtes en lengtes bereiken door de uitstekende ruimte.

De solide constructie biedt stabiliteit en stevigheid voor alle types materiaal. De Hoogwaardige functies, zoals het werken met veiligheid en gemak en het instellen van hoogtekovereenkomstig materiaal zijn zorgen ervoor dat deze cirkelzaagtafel uitermate geschikt is voor een scala aan klussen.